Over mij

Over mij

Boukje kop - wildeboer

Mijn naam is Boukje Kop-Wildeboer, geboren en getogen in Breda. Hier woon ik, na wat internationale studie- en werkervaring, al vele jaren gelukkig samen met mijn man Hans en onze twee jonge kinderen Tobias en Jara.

Ik zie mezelf als verhalenverteller, echte Bredase, stadse moeder, enthousiaste bierliefhebber, festivalganger, roadtripper en rockmuziek fan.

Ik ben een planner, een echte structuurmachine en hou van het creëren van overzicht. Mijn hart ligt bij speciaalbier, maar alles met smaak, een ingrediëntenlijst en houdbaarheidsdatum vind ik interessant.

Ik vind het leuk om mijn creativiteit en humor los te laten op ontwerpen en communicatie.

Ik sta voor nuchtere analyses, logische taal en inspirerend ambassadeurschap voor jouw merk of product.
Kijk ook op mijn LinkedIn pagina voor meer details rondom mijn werkervaring en favoriete projecten.

aanbevelingen

Bas Beekman
Bas BeekmanManager Supply Chain
Lees verder
"Boukje is een creatieve, sociale en hard werkende collega. Ze komt met frisse ideeën en durft initiatief te nemen. Daarnaast is Boukje oprecht en gezond kritisch"
Otto Bonte
Otto BonteBedrijfsbureau / inkoop
Lees verder
"Boukje is een erg fijne collega, zowel persoonlijk als professioneel. Ze denkt mee en out of the box, heeft een goed oog voor kansen / mogelijkheden, is betrokken en gedreven. Daarnaast is zij gewoon een fijn persoon om mee samen te werken door haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en positieve instelling."
Hermen Jan Lok
Hermen Jan LokCommercieel Directeur
Lees verder
"Ik heb bijna 7 jaar met Boukje mogen samenwerken bij Maître Paul. Ik heb haar leren kennen als een gedreven professional met creatieve ideeën. Het mooiste project wat Boukje voor Maître Paul gerealiseerd heeft is de creatie van het merk Maître Paul Professional. De oude merken Carnaby en Carlton zijn opgegaan in dit nieuwe merk waardoor wij direct in de Benelux en de UK een goede basis hadden voor het foodservice merk Maître Paul Professional met behoud van omzet en minder sku's. Boukje is een doener die altijd blijft zoeken naar de nog betere oplossing, iemand die je een commercieel project kunt toevertrouwen."
Quinta Post-Theeuwes
Quinta Post-TheeuwesMede-eigenaar EduStitch B.V.
Lees verder
Boukje schept orde in de chaos. Ze is een zeer gestructureerde werker die ingewikkelde zaken heel helder weet om te zetten in beeldende presentaties. Ze pakt afgebakende opdrachten serieus en gedegen aan en zorgt ervoor dat ze van de hoed en de rand weet. Dankzij haar perfectionisme mist ze geen details en vraagt ze door tot het totaalplaatje helder is. Ze communiceert vaardig, enthousiast en leergierig met klanten en collega’s. Daarnaast is ze handig met social media en het beheren van websites. Voor EduStitch werkt ze nog altijd maandelijkse rapportages uit met omzetcijfers en zorgt ze dat de marges gezond blijven.
Rene de Vrij
Rene de VrijExport Manager
Lees verder
Boukje viel in de periode dat wij samenwerkten op door haar commerciële instelling en haar probleemoplossend vermogen. Als Product Manager Export stond zij de klanten te woord in zoveel het Nederlands, Duits, Engels als Frans en bouwden met hen warme contacten op. Samen met Boukje heb ik deelgenomen aan een aantal buitenlandse beurzen, die zij georganiseerd had. Boukje weet de hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden en komt direct to the point. Boukje is een harde werker die aan een half woord genoeg heeft om zaken in gang te zetten of af te ronden, dit doet zij met de nodige flair zonder aandacht voor details te vergeten. Samen met Boukje veel internationale successen weten te realiseren op het gebied van nieuwe producten, verpakkingen en product markt combinaties. Met weinig middelen heeft Boukje het maximale eruit weten te halen. Boukje is een aanvulling in ieders team.
Vorige
Volgende